ГРАЙ НА БОЦІ ЮНЕСКО: ІГРОВА СЕСІЯ-2018 ІМІТАЦІЙНОЇ РОЛЬОВОЇ ГРИ «МОДЕЛЬ ЮНЕСКО» В АРТЕКУ - Виговська, Ольга (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У статті йдеться про чергову сесію Моделі ЮНЕСКО», яка відбулася 18–21 лютого 2018 р. у рамках проекту «Зіграй на боці ЮНЕСКО...». Тематично сесія була присвячена підсумкам проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН Міжнародного року сталого туризму задля розвитку (2017). Про участь у ній шкіл-учасниць проекту, ПАШ – у цій статті.