ПРАВОВИЙ ДІАЛОГ «МАЮ ПРАВО НА… Я - ЛЮДИНА» - Хара, Лідія; Крицина, Ірина (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
Сьогодні школа повинна дати учням не тільки певні знання, уміння й навички, а й виховати соціально-адаптовану, громадсько-орієнтовану особистість, тому організатори Правового діалогу запропонували учасникам представити свою точку зору на проблемну ситуацію: «Свобода слова – найбільше надбання людства. Реалізація свободи слова у сім’ї чи школі».