«ДІТИ – ПОСЛИ МИРУ»: рух юних лідерів - Федунова, Тетяна; Клопотенко, Олена (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85 м. Києва з 2012 р. – учасник міжнародного проекту «Асоційовані школи ЮНЕСКО». Втілюючи в життя основні місії проекту, колектив школи став провідником сучасної філософії культури миру, демократичних ідей у суспільстві, ланкою, що поєднує різні культури.