СПІВПРАЦЯ НВК «ОБОЛОНЬ» ІЗ АСОЦІЙОВАНИМИ ШКОЛАМИ ЮНЕСКО - Кожевнікова, Неля (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
Долучившись у червні 2012 р. до мережі асоційованих шкіл ЮНЕСКО, НВК «Оболонь» м. Києва активно впроваджує принципи установи системи ООН із питань освіти, науки та культури у своє освітнє середовище.