ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ СІЛЬСЬКОЇ МІСЦЕВОСТІ - Федоров, Юрій; Косінська, Олена (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті висвітлюються питання формування екологічної компетентності учнів старшої школи в сільській місцевості, організації експериментально-дослідної роботи та наступності між початковою та основною ланкою школи, підготовки випускників до життя в навколишньому середовищі.