ПСИХОЛОГІЧНИЙ СУПРОВІД РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ УЧНЯ У КАМ’ЯНЕЦЬ- ПОДІЛЬСЬКОМУ ЛІЦЕЇ - Рудик, Людмила (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті розглядаються основні підходи до вивчення теорії особистості, формулюються завдання психологічного супроводу школяра, висвітлюється система роботи в навчальному закладі.