УПРАВЛІНСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ЩОДО ПАТРІОТИЧНОГО НАВЧАННЯ ТА ВИХОВАННЯ УЧНІВ У ШЕПЕТІВСЬКОМУ НВК № 3 - Бабак, Лілія (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті висвітлюються патріотичне виховання підростаючого покоління на основі української ментальності та традицій, зразках справжніх воїнів, нащадків козаків, на базіи Шепетівського НВК № 3.