МІЖНАРОДНИЙ ЗЛОЧИН НА ДОНБАСІ: ДУХОВНИЙ ГЕНОЦИД ПРОТИ УКРАЇНЦІВ. ЗВЕРНЕННЯ1 УЧАСНИКІВ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ НАПН УКРАЇНИ ДО МІЖНАРОДНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, які провадять діяльність в Україні щодо врегулювання конфлікту на Донбасі - Виговська, Ольга (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
Чотири роки поспіль на сході України триває неоголошена війна, яку розв’язали Російська Федерація та її поплічники проти українського народу. Тисячі вбитих і поранених українських воїнів, численні жертви серед цивільного населення – така статистика жорстокої агресії Росії проти нашої країни.