МЕТОДОЛОГІЧНИЙ СЕМІНАР «КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ОСВІТИ ДОРОСЛИХ: СВІТОВИЙ ДОСВІД, УКРАЇНСЬКІ РЕАЛІЇ І ПЕРСПЕКТИВИ» - Виговська, Ольга (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
Відповідно до плану роботи Національної академії педагогічних наук України методологічний семінар відбувся 15 листопада 2018 року.