ТРИ ВИМІРИ ШКІЛЬНОЇ НАУКИ: НАУКОВИЙ, МЕТОДИЧ- НИЙ, ІНФОРМАЦІЙНИЙ1 Всеукраїнський проект НАПН України та журналу – «Педагоги-новатори в Україні» - Виговська, Ольга (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
На честь відзначення 100-річчя Василя Сухомлинського, досвід якого найзатребуваніший прогресивним людством, УПЕРШЕ було відкрито не одну сторінку Проекту, а одночасно, на кшталт феєрверку, ТРИ – «Три виміри шкільної науки: науковий, методичний, інформаційний». Ці виміри є засадами Школи Сухомлинського та являють собою різноформатні ідеї колег-освітян, які створили власні унікальні концепції, продукти, працюючі моделі як відповіді на виклики сьогодення. 12 років, 20 героїв! Всеукраїнська СКАРБНИЧКА інноваційного педагогічного досвіду, яку створено у Всеукраїнському журналі «Директор школи, ліцею, гімназії», відтепер набула потенціалу системного продукту та стала дієвою інформаційною платформою для творення і розвитку сучасної НУШ!