ШКОЛА ОСНОВНОГО ПРЕДМЕТА. ЯКИЙ ПРЕДМЕТ ГОЛОВНИЙ У ШКОЛІ? - Бакалюк, Віталій (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У статті розглянуто теоретико-методологічні, технологічні та змістові компоненти діяльності закладу загальної середньої освіти на основі ідей В.О.Сухомлинського. Обґрунтовується актуальність висновків видатного педагога в контексті розбудови Нової української школи.