МИКОЛІ ЄВТУХУ НА ЧЕСТЬ ЮВІЛЕЮ - Виговська, Ольга (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
Микола Борисович Євтух – людина зі світлою, чистою душею. Напередодні ювілею Академія нагородила його нашою найвищою нагородою – медаллю «Володимира Мономаха».