КОМУНІКАТИВНА КУЛЬТУРА ЯК КОМПОНЕНТ ПЕДАГОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ ВИКЛАДАЧА - Пищик, Олена (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті розкрито складові й показники комунікативної культури викладача як головного аспекту педагогічного спілкування.