СИСТЕМА ВИХОВНОЇ РОБОТИ КЛАСНОГО КЕРІВНИКА У 10–11 КЛАСАХ ПРОФІЛЮ ІНОЗЕМНОЇ ФІЛОЛОГІЇ - Піщук, Наталія (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті узагальнено систему виховної роботи класного керівника в умовах профільного навчання.