МЕНЕДЖМЕНТ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПЕДАГОГІВ ІНКЛЮЗИВНОГО ЗАКЛАДУ - Крупник, Валентина (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті йдеться про розвиток інноваційної культури педагогів інклюзивного навчання, участь батьків дітей з особливими освітніми потребами у навчально-виховному процесі закладу, навчання дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивних класах у неспеціалізованому навчальному закладі.