ЧЕМЕРОВЕЦЬКИЙ НВК: З ІСТОРІЇ НАШОГО ЗАКЛАДУ - Павлишин, Сергій (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті висвітлюється історія Чемеровецького навчально-виховного комплексу, основні віхи його становлення.