ЙОМУ ЦЬОГОРІЧ БУЛО Б ... 80 - Виговська, Ольга (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
«Спасибі бунтарям за ідею, за їх дух, за те, що вказали, як змінити ненависть на любов, безнадію на надію, як створити ауру тепла, затишку, взаєморозуміння». О.А. Захаренко, із його звернення до науковців на одній з конференцій