БУЛІНГ ЯК СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИЙ ФЕНОМЕН - Годецька, Тетяна (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
В аналітичному огляді проаналізовано чинну законодавчу базу стосовно поняття булінгу та його теоретичну визначеність. З’ясовано характерні особливості проявів булінгу в шкільному середовищі. Розглянуто шляхи вирішення ситуацій насильства чи булінгу в освітньому середовищі, зокрема акцентовано увагу на антибулінгових проектах, запропонованих МОН України