ШКІЛЬНА ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНА ОСВІТА: НАПН Б’Є НА СПОЛОХ. Круглий стіл НАПН України1 - Виговська, Ольга (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
З ініціативи Національної академії педагогічних наук України 19 жовтня 2018 року, в залі Президії НАПН України, за участі вчених НАН України, фахівців МОН України, науково-педагогічних і педагогчних працівників, представників громадських організацій та журналістів відбувся круглий стіл щодо проблем модернізації змісту природничо-математичної освіти в умовах реформування української школи.